Luxusní vila (6+1) na břehu Lipna, s bazénem, saunou a jedinečným výhledem

Domy

Karta nemovitosti v pdf Více informací
Černá v Pošumaví Lokalita
6+1 , zahrada Propozice
na vyžádání cena

Luxusní vila (6+1) na břehu Lipna, s bazénem, saunou a jedinečným výhledem

Představujeme mimořádnou vilu s bazénem a wellness, postavenou v uměleckém stylu u břehu Lipna.

Dům o užitné ploše 229,6 m2 orientovaný na jihozápad poskytuje výjimečné zázemí k rekreaci, disponuje čtyřmi ložnicemi, koupelnou, dvěmi oddělenými wc, garáží, vlastním barem, wellness zázemím, saunou a kuchyní vedoucí do prostorného obývacího pokoje s krbem a okouzlujícím výhledem na jezero, hory a lesy.

Kvalitní interiér doplňují moderní technologie v podobě el. bezpečnostního přístupu na pin, kamerového systému a nového tepelného čerpadla země-voda o dvou vrtech v hloubce 100m. Obálka konstrukce je navržena pro minimalizaci tepelných ztrát a zajišťuje nízké provozní náklady objektu. Dům je kompletně vybavený a připravený na sezónu.

Pro příjemné zážitky venku můžete využít udržovanou zahradu plnou květin a okrasných stromků, kde se nachází i bazén o rozloze 27 m2, sprcha, posezení a venkovní gril. Soukromé prostředí okraje obce tvoří výjimečnou atmosféru, doplněnou krásnými výhledy do přírody, zejména při západu slunce.

Poloha největšího jezera v srdci Šumavy láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí Černé v Pošumaví najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, pláž, cyklostezky, adrenalin park, paintball, marinu, golf a další.

Užívejte si klid a relax ve vaší nové luxusní rekreační nemovitosti na Lipně, v lukrativní lokalitě u jezera, v podobě investice s pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, kdy turistický ruch na Lipně roste. Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nemovitosti v období vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby a poradenství.

Kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Parametry

Číslo zakázky: 530302
Typ: Dům, Vila
Vlastnictví: Osobní
Cena: na vyžádání
Adresa: Černá v Pošumaví, Černá v Pošumaví
Dispozice: 6+1
Parkování: Garáž

Mapa

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost Lipno Real s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Doporučené nemovitosti